Ziyaretçi Aydınlatma Metni

Susal SİGORTA VE REASÜRANS BROKERLİĞİ A.Ş. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMINDA ZİYARETÇİ AYDINLATMA METNİ Biz, Susal Sigorta Ve Reasürans Brokerliği A.Ş. (“Susal’’ veya ‘’Şirket’’) olarak, kişisel verilerinizin sizler için ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Faaliyetlerimizi icra ederken, bünyemizde bulunan kişisel verilerinizi emanet olarak görüyor ve bir “Emanetçi” sorumluluğu ile kişisel verilerinizin her türlü hukuka aykırı […]

Çerezler Hakkında Aydınlatma Metni

Susal Sigorta Ve Reasürans Brokerliği A.Ş. olarak veri sorumlusu sıfatıyla (KVKK 10.a), internet sayfamızın kullanımını kolaylaştırmak, ürünlerimizi ilgi ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda daha iyi bir şekilde özelleştirmek, gelecekte sitelerimiz üzerinde gerçekleştireceğiniz faaliyet ve deneyimleri hızlandırmak, ziyaretçilerimizin internet sayfamızı nasıl kullandıklarını anlayabilmek, sayfamızın yapısını ve içeriğini iyileştirebilmek, internet sayfamızı geliştirmek, kullanışlı, etkili ve güvenli hale getirmek amacıyla […]

Çerez (Cookies) Uygulamaları Politikası

İşbu Çerez Uygulamaları Politikası, Susal Sigorta Ve Reasürans Brokerliği A.Ş. (“Susal”) tarafından yürütülen https://www.Susal.com/ internet sitesi (“Susal İnternet Sitesi”) için geçerlidir. Susal, deneyimlerinizi geliştirmek için internet sitesinde çerezler kullanabilir. Kullanılan çerezler sisteminizden ve/veya sabit diskinizden herhangi bir bilgi toplamaz. Susal internet sitesinde isim ve e-posta adresi ile tanımlanmazsınız; bununla beraber ilk girişinizde sayı ve dizinler […]

Müşteri Aydınlatma Metni

Susal SİGORTA VE REASÜRANS BROKERLİĞİ A.Ş. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMINDA MÜŞTERİ AYDINLATMA METNİ Biz, Susal Sigorta Ve Reasürans Brokerliği A.Ş. (“Susal” veya ‘’Şirket’’) olarak, kişisel verilerinizin sizler için ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Faaliyetlerimizi icra ederken, bünyemizde bulunan kişisel verilerinizi emanet olarak görüyor ve bir “Emanetçi” sorumluluğu ile kişisel verilerinizin her türlü hukuka aykırı […]

Gizlilik Politikası

Size ait verilerin güvenliğinin sizin için ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu bakımdan verilerinizin güvenle korunması ve gizliliğinin sağlanması bizim için de çok önemlidir. Türk Kanunlarına göre Anonim Şirket olarak kurulmuş olan ve Veri Sorumlusu sıfatıyla hareket eden Susal Sigorta Ve Reasürans Brokerliği A.Ş. (bundan sonra “Susal” ya da “biz” olarak anılacaktır) olarak kişisel verilerinize […]